Caltabos

Caltabos

Ingrediente: 1/2 din ficat un rinichi 1/2 din plamini 1/4 din carnea si grasimea de la capul de porc 1/4 din slanina de la gat […]

Cartofi taranesti cu sunca

Cartofi taranesti cu sunca

Mod de preparare: Se taie cartofii mai mari in forma de patrat. Se pun la fiert si se dau cateva clocote peste ei. Se scurg […]

Chiftelute marinate

Chiftelute marinate

Ingrediente: 750 g carne macra (porc) 1 ceapa prajita 1 felie de paine 1 morcov 1 cartof 1 ou (eu am pus faina ca nu […]

Crap la tigaie

Crap la tigaie

Reteta mea preferata e cat se poate de simpla. Se ia un crap cam de 1 kg, se curata bine de solzi, se spala si […]

Fasole alba taraneasca, ca in Ardeal

Fasole alba taraneasca, ca in Ardeal

Ingrediente: 600g carnati proaspeti sau afumati 250 g fasole uscata, alba, cu bobul foarte mare 3-4 rosii 1-2 cepe 2-3 catei de usturoi 1 frunza […]