Rulada cu spanac

Un aperitiv foarte gustos care se realizeaza rapid si usor.

 

 

 

Ingrediente

  • 450 g spanac congelat
  • 150 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr crema de branza cu smantana
  • 2 oua
  • 10 felii sunca
  • sare
  • piper

Preparare

Spanacul se lasa la dezghetat, se pune intr-o sita si se preseaza astfel incat sa se scurga bine.

Dupa ce s-a scurs, il punem in laptele fierbinte si il fierbem cca. 15-20 min la foc mic.

Dupa fierbere se lasa la racit intr-o sita.

Cand este complet rece, se pune intr-un bol, apoi se adauga sarea, piperul si ouale.

Se amesteca bine, se intinde compozitia pe o foaie de copt, intr-o tava, apoi se adauga cascavalul ras.

Introducem tava in cuptorul incalzit pana ce cascavalul se topeste fara a se rumeni.

Se lasa la rece, apoi se unge toata suprafata cu crema de branza si se adauga feliile de sunculita.

Se ruleaza cu ajutorul hartiei de copt, apoi se imbraca in folie alimentara. Se introduce la rece pentru cca. 4 ore.

Se taie felii si se pune pe platou spre servire.

Lasa un comentariu...

*