Superstitii privind sexul copilului

GD Star Rating
loading...

Superstitii privind sexul copiluluiUna dintre principalele curiozitati ale cuplurilor care urmeaza sa devina parinti este aflarea sexului copilului. Desi ecografia este procedura cea mai obisnuita prin care se determina sexul bebelusului, exista persoane care apeleaza la diverse metode babesti, nascocite de credintele populare.

Daca mama prefera mancarurile sarate sau condimentate, se poate astepta la un baietel. Daca este atrasa de dulciuri, se presupune ca va avea o fata.

Daca burta gravidei este inaltata, superstitia spune ca in ea se ascunde un baiat; daca este joasa, este vorba despre o fata.

Se presara pe neobservate in capul femeii insarcinate putina sare si se asteapta reactia ei. Daca isi duce mana catre gura sau la ochi, este un semn ca va naste o fata. Daca isi indreapta mana catre nas, va da nastere unui baiat.

Se asaza pe patul femeii insarcinte doua perne. Sub una se ascunde o lingura, sub cealalta o furculita. In caz ca femeia isi sprijina capul de perna cu lingura, va da nastere unei fete. Daca prefera perna cu furculita se va mandri cu un fecioras.

Daca picioarele viitoarei mamici sunt reci, ea se poate astepta la un baiat. Daca picioarele sunt calde, va aduce pe lume o fetita.

Daca urina femeii este tulbure, se spune ca va avea o fetita. Daca urina este limpede, i se anunta nasterea unui baietel.

Daca femeia gravida nu are greturi si are fata curata, inseamna va avea un baietel. Starile de voma, ingrosarea buzelor si petele de pe fata sunt simptome specifice nasterii unei fetite.

Daca o femeie insarcinata ia de pe masa o cana cuprinzand-o cu mana, va avea o fetita. Daca o prinde de toarta, va avea un baiat.

Lasa un comentariu...

*