GD Star Rating
loading...
loading...
Tocanita ardeleneasca este o reteta gustoasa, putin mai grasa. Tocanita ardeleneasca este usor de preparat de catre gospodine.
Ingrediente:
- 500 gr carne de porc
- 2 linguri de untura
- 2-3 cepe
- 1 ardei gras
- bulion
- boia dulce de ardei
- verdeata
- sare, piper
Mod de preparare:
Carnea se taie cubulete si se da cu sare si putin piper si se pune la foc potrivit pentru a se praji.
Separat, in cele doua linguri de untura se caleste ceapa si ardei gras. Dupa ce s-au inmuiat se adauga putin bulion, boia de ardei si sare. Se adauga 2 cani de apa si se lasa la foc mic sa fiarba.
Atunci cand tocanita este aproape gata se adauga carnea prajita si se lasa sa fiarba inca cateva minute.
La sfarsit, se presara verdeata. Se poate servi cu mamaliga.
Pofta buna!
Foto:http://www.retete-on-line.ro/
Tocanita ardeleneasca,