GD Star Rating
loading...
loading...
Ingrediente:
- 1/2 kg carne de porc,
- Cartofi,
- 3-4 cepe,
- Morcov,
- 1 varf de cutit de boia de ardei dulce,
- Sare,
- 1 varf de cutit de piper,
- Samntana,
- Piper,
- Usturoi,
- Ardei gras,
- Rosii,
- 3 Frunze de dafin.
Preparare:
Carnea de porc se taie cuburi mari si se pun la prajit. Atunci cand carnea capata culoarea aurie, se scoate intr-un castron, iar in grasimea ramasa se caleste ceapa taiata marunt. Se adauga si morcovul, sarea, piperul si usturoiul zdrobit. Cand totul s-a inmuiat se adauga rosiile decojite taiate cubulete, ardeiul gras maruntit, carnea si frunzele de dafin, se acopera totul cu apa si se lasa la fiert. Cand carnea este aproape fiarta se adauga cartofii taiati cubulete si se mai lasa 20 minute. Se condimenteaza cu boia dulce, crema pentru gulas dulce si iute (se pune dupa gust). La sfarsit se innobileaza cu patrunjel verde si se serveste cu smantana.