Friptura de caprioara

GD Star Rating
loading...

Friptura-de-caprioaraFriptura de caprioara la cuptor se numara printre delicatesele culinare cele mai gustoase.

Usor de preparat, friptura de caprioara la cuptor necesita multa rabdare din partea gospodinelor intrucat timpul de preparare este mai lung.

Ingrediente:

  • pulpa de caprioara;
  • otet;
  • ulei;
  • usturoi;
  • slanina;
  • foi de dafin;
  • condimente;
  • piper;
  • vin;
  • sare.

Mod de preparare:

Se tine pulpa in bait format din otet si ulei cateva ore. Dupa ce se scoate din bait se impaneaza cu slanina, usturoi si se pune la cuptor cu sare, condimente, piper, foi de dafin si putin vin.

Pofta buna!

Foto: http://www.gospodine.net

Friptura de caprioara, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Lasa un comentariu...

*