Tocana olteneasca

GD Star Rating
loading...

Tocana olteneascaIngrediente:

  • 200g carnaciori,
  • 500g carne de pasare,
  • 2 ardei grasi,
  • 6 cartofi,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 5 tulpini de praz,
  • 3 rosii,
  • 1 ardei iute,
  • 1 pahar de vin alb,
  • sare.

Preparare:

Carnea, carnaciorii si prazul se taie in bucati mici si se pun la calit, pana se rumenesc usor, dupa care se adauga rosiile curatate si tocate marunt. Se lasa aproximativ 10 minute pentru a da in cateva clocote dupa care se pune o ceasca de apa. Intre timp se curata cartofii si ardeii, se toaca marunt si se adauga peste compozitie alaturi de un pahar de vin alb. Se potriveste de sare si se mai lasa pe foc o jumatate de ora. Cand este gata, se ia de pe foc, se presara marar si patrunjel.

Tocana olteneasca, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Lasa un comentariu...

*