Sarmale „ca la mama”

GD Star Rating
loading...

SarmaleSARMALE! Secretul sarmalelor „ca la mama” tine de indemanarea gospodinelor. Sarmalele „ca la mama” se fac destul de usor, insa necesita un timp de fierbere mai mare.

Ingrediente sarmale:

  • 1 kg carne tocata;
  • orez – 3-4 linguri;
  • 2 cepe mari;
  • 2 oua;
  • condimente sarmale;
  • patrunjel, marar;
  • bulion;
  • foi de varza.

Mod de preparare sarmale:

Se amesteca carnea tocata cu orezul, ceapa tocata marunt, ouale, condimentele, doua-trei linguri de bulion, verdeata. Dupa ce sunt amestecate bine, se poate trece la infasurarea sarmalelor in foile de varza.

Separat se unge cu putin ulei si bulion o cratita. Se aseaza in randuri sarmalele obtinute, ungand fiecare strat cu bulion si ulei. Intre straturi se aseaza costita afumata.

Se acopera cu apa si se baga la cuptor la foc mic.

Sarmalele se poate servi cu ardei iute si mamaliga.

Pofta buna!

Galerie adaugata de traditiidinromania.ro:

Sarmale "ca la mama", 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Lasa un comentariu...

*