Parjoale Moldovenesti

GD Star Rating
loading...

Parjoale MoldovenestiIngrediente:

  • 500gr carne tocata amestec
  • 100 gr paine alba
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • 100 gr pesmet

Preparare:

Ceapa se toaca marunt. Intr-un bol punem carnea tocata, adaugam ceapa toacata, usturoiul pisat, painea alba inmuiata in apa si stoarsa, ouale, verdeata tocata marunt, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine, astfel incat sa obtinem o compozitie omogena. Intr-o tigaie punem ulei la incins. Compozitia obtinuta se portioneaza cu o lingura, se modeleaza in forme rotunde sau alungite, se dau prin pesmet si se pun la prajit in ulei incins. Se prajesc bine pe ambele
parti, astfel incat sa obtinem o culoare rumena.

Parjoale Moldovenesti, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Lasa un comentariu...

*