Ciolanul de porc

GD Star Rating
loading...

ciolan de porcCiolanul de porc reprezinta un adevarat ospat culinar atunci cand este bine preparat. Ciolanul de porc la cuptor poate fi preparat usor, fiind o reteta extrem de simpla si gustoasa.

 

Ingrediente:

  • ciolan de porc
  • 2 kg cartofi
  • 100g ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 g pasta de tomate
  • 100 ml ulei
  • 50 g faina
  • 1 leg patrunjel verde
  • sare si piper

Mod de preparare:

Ciolanul de porc se pune la fiert. Dupa ce carnea aproape ca s-a fiert se pune la cuptor cu putin ulei cu  apa. Se adauga pasta de tomate, usturoi, apa, ceapa, sare si se pun la cuptor.

Cartofii se pun la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja, se taie bucatele, se sareaza. Se adauga peste ciolan, fiind introdusi la cuptor, servindu-se impreuna.

Pofta buna!

Foto: http://1.bp.blogspot.com

Lasa un comentariu...

*