GD Star Rating
loading...
loading...
Borsul de loboda este o reteta cu specific moldovenesc. Borsul de loboda este destul de usor de preparat si foarte racoros, putand fi consumat mai ales in timpul verilor calduroase.
- 10 legaturi de loboda
- 3 legaturi de ceapa verde,
- 5 fire de usturoi verde,
- 3 linguri de orez,
- 2 legaturi leustean,
- sare dupa gust
- 1 litru de bors
Mod de preparare:
Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pune la calit intr-o cratita, impreuna cu legaturile de loboda, maruntite si ele.
Dupa ce s-au inmuiat bine se adauga 2 litri de apa. Atunci cand sunt aproape fierte se adauga orezul, lasand sa fiarba in continuare. La sfarsit, se adauga borsul si leusteanul. Se sareaza dupa gust.
Se poate consuma si rece.
Pofta buna!
Foto: http://www.divahair.ro