Sarmale Maramuresene

GD Star Rating
loading...

Sarmale MaramureseneIngrediente

  • 1/2 carne tocata de porc
  • 200 ml ulei
  • 1 cana orez
  • 1/2 l bulion
  • 2 ardei grasi trecuti prin masina
  • cimbru
  • 1-2 rosii mari macinate
  • sare
  • 1 ceapa mare macinata
  • piper
  • marar.

Preparare:

Se amesteca ingredientele cu ulei, bulion, sare si piper dupa gust. Se impacheteaza amestecul in foi de varza murata. Pe fundul oalei de pamant se pune un strat de varza tocata, apoi ciolan afumat de porc, un fir de cimbru, un fir de marar si peste acestea, se aseaza sarmalele. Se toarna apa fierbinte si se acopera. Apoi se pun la cuptor.

Se servesc cu ardei iute sau smantana.

Sarmale Maramuresene, 3.7 out of 5 based on 7 ratings

Lasa un comentariu...

*