Pastravul prajit

GD Star Rating
loading...

pastrav prajitPastravul prajit este o reteta delicioasa si destul de simpla. Savoarea pastravului prajit este oferita de condimentele care sunt adaugate in timpul prajelii.

Ingrediente:

  • 1 pastrav
  • 200 g cus cus
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire rozmarin
  • patrunjel verde
  • 1 lamaie
  • 2 rosii
  • usturoi

Mod de preparare:

Patravul se pune sa fiarba cateva minute pentru a se inmuia. Se scoate din apa, se scurge. Se condimenteaza, punandu-se in interiorul sau firul de rozmarin.

Se pune la prajit in ulei incins pana atunci cand se rumeneste. Se adauga rosiile taiate bucatele care se lasa la prajit impreuna cu pestele. Spre sfarsit se adauga usturoiul pentru a nu-si pierde savoare.

La sfarsit se adauga un sfert de lamaie impreuna cu patrunjelul verde.

Se serveste cu mamaliga.

Pofta buna!

Foto: http://easypeasy.ro

 

 

Lasa un comentariu...

*