Ciorba de peste

GD Star Rating
loading...

Ciorba de pesteIngrediente:

  • 3-4 pesti (caras, rosioara, baboi),
  • 1 peste mare (de preferat somnul, doar capul si coada),
  • 2 morcovi,
  • 1 telina,
  • 1 ardei,
  • 2 cepe,
  • 1 cana de orez,
  • 1 cana suc de rosii,
  • patrunjel, leustean,
  • bors de casa.

Preparare:

Se pune la fiert zarzavatul: morcovii, telina, ardeiul, ceapa, toate taiate cubulete, cu putin ulei si o lingurita de sare. O data cu zarzavatul, se pune si pestele mic. Dupa ce au fiert, se strecoara zeama si se pune in ea pestele mare, o cana de orez si se lasa sa clocoteasca 15-20 de minute. La sfarsit, se adauga patrunjelul si leusteanul si se acreste cu bors de casa, dupa gust. Facultativ, se poate pune si o cana de suc de rosii.

Lasa un comentariu...

*