Pate de porc de casa

GD Star Rating
loading...

Pate de porc de casaIngrediente:

  • 2 kg ficat
  • 2 kg carne de porc
  • 2 kg slanina
  • 2 kg ceapa
  • sare si piper dupa gust
  • mate de porc

Mod de preparare:

Matele se spala bine si se lasa la rece, in apa cu sare.

Ficatul se tine in apa rece, pe care o schimbam periodic.

Se pun la fiert carnea si ficatul, impreuna cu ceapa si cu o lingurita cu sare.

Cand sunt fierte, se scot si se lasa sa se raceasca bine, dupa care se dau de doua ori prin masina de tocat. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust.

Se umplu matele cu ajutorul palniei de carnati, montata la masina de tocat. Se leaga la capete si se pun la fiert, cu focul mic. Se scot si se pun la presat.

Mod de servire:

Se serveste rece.

Sursa: www.ecotrend.ro

One Response to “Pate de porc de casa”

Read below or add a comment...

  1. calvet says:

    Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete, vezici uscate porc si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian …calvet.calvet@yahoo.com

    GD Star Rating
    loading...
    GD Star Rating
    loading...

Lasa un comentariu...

*