Malai cu smantana si ciuperci

GD Star Rating
loading...

Pentru momentele in care aveti pofta de un preparat traditional romanesc, va recomandam o reteta tipic munteneasca!

 

Ingrediente:

  • 10 ciuperci mari
  • 500 g malai
  • 1 l lapte
  • 250 g smantana
  • 200 g branza
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

Preparare:

Spalati ciupercile, le taiati coditele, apoi le asezati intr-o tava cu partea din care ati taiat coditele in sus.

Puneti laptele la fiert. Cand acesta clocoteste, adaugati malaiul in ploaie si un praf de sare. Amestecati pana obtineti o mamaliga.

O dati deoparte si o amestecati cu smantana. Adaugati sare, daca mai este nevoie, si o turnati peste ciuperci. Radeti branza si dati totul la cuptor timp de 30 de minute.

La final, ornati cu patrunjel verde tocat marunt.

Sursa foto: www.trattoriaimperium.ro

Lasa un comentariu...

*