Legume trase la tigaie

GD Star Rating
loading...

legume la tigaieLegume trase la tigaie reprezinta una dintre retetele delicioase, usor de preparat. Legumele trase la tigaie pot fi asortate ca garnitura, fiind potrivite a fi servite mai ales in timpul verii.

Ingrediente:

  • 4 ardei capia
  • 3 gogoșari
  • 2 ardei verzi
  • 300 g ciuperci
  • 500 g roșii cherry
  • 200 g fasole verde păstăi
  • 50 ml ulei de porumb
  •  sare
  • piper boabe și măcinat
  •  cimbru uscat
  • 8 căței usturoi
  •  zeama de la o lămâie
  • 4 lingurite sos de soia

Mod de preparare:

Se curata bine legumele si se taie cubulete. Usturoiul este curatat de coaja, se stropeste cu ulei de porumb si se lasa la macerat.

Separat, se pune sa fiarba fasolea intr-un vas cu apa si sare. Dupa ce s-a fiert se lasa sa se scurga de apa, se stropeste cu zeama de lamaie.

Intr-o tigaie incinsa se adauga usturoiul si apoi legumele pe rand. Spre sfarsit, se adauga sosul de soia, piperul si sarea. Dupa ce sunt decojite se adauga rosiile peste legumele trase la tigaie, lasand sa se inabuse in continuare.

Pofta buna!

Foto: http://retete.unica.ro

Legume trase la tigaie, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Lasa un comentariu...

*