Covrigei cu branza de oaie

GD Star Rating
loading...

Un desert traditional din regiunea Banatului.

 

 

 

 

Ingrediente:

  • 500 g faina
  • 250 g branza de oaie
  • 3 oua
  • 250 g unt
  • 1 pahar smantana
  • 1 plic amoniac
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita sare

Preparare:

Amoniacul se dizolva in cele 2 linguri de lapte, apoi se amesteca intr-un vas cu branza razuita, 2 oua, unt, smantana, faina si sare.

Din aluatul obtinut se intinde o foaie de 1 cm grosime, care se unge cu un ou batut. Ulterior, cu ajutorul unei forme se taie covrigeii.

Acestia se dau la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, pana capata o culoare aurie.

Sursa foto: www.society.topicgratuit.org

Covrigei cu branza de oaie, 4.0 out of 5 based on 3 ratings

Lasa un comentariu...

*