Chiftelute

GD Star Rating
loading...

chifteluteIngrediente:

  • 5oo g carne tocata (eu am folosit de curcan)
  • 1 cartof crud mare
  • 1 ou
  • 200 g brinza vaci degresata
  • marar verde tocat
  • o ceapa mica
  • 1 lingurita smantana
  • o felie de piine inmuiata in apa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Preparare:

Carnea de curcan tocata, am amestecat-o cu 2-3 catei de usturoi dati prin presa, cartoful razuit, oul intreg si piinea muiata stoarsa si data prin masina de tocat sau robot. Am potrivit gustul de sare si piper si am framantat bine de tot compozitia.

Branza (eu am folosit brinza de vaci degresata, dar se poate folosi orice fel de brinza sau cascaval) am amestecat-o cu o ceapa mica razuita, marar verde si 1 lingurita smantana degresata.

Am luat cu lingura compozitia de chiftelute, am intins-o si am adaugat o lingurita de branza. Am facut apoi toate chiftelele si le-am prajit pe gratarul uns cu putin ulei de palmier.

Mentiuni:

Cand sunt gata chiftelutele, se pot servi cu sote de legume.

Lasa un comentariu...

*