GD Star Rating
loading...
loading...
O reteta olteneasca aromata si gustoasa, pe placul intregii familii.
Ingrediente:
- 800 g aripioare de pui
- sare
- piper
- ulei
- 3 crengute rozmarin proaspat
Preparare:
Se curata aripioarele de pui, se parlesc pe flacara, apoi se trec prin cateva jeturi de apa rece si se sterg cu un prosop absorbant de bucatarie.
Se condimenteaza aripioarele de pui cu sare, piper si rozmarin, apoi se lasa 10-20 de minute intr-un bol, la frigider.
Intr-o tigaie se pune ulei pentru prajit, apoi se lasa 5 minute pe foc, la incins.
Se scot aripioarele de pui de la frigider si se pun la prajit in uleiul incins.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe un prosop absorbant de bucatarie si se lasa pana este absorbit tot uleiul.
Aripioarele de pui se servesc ornate cu crengute de rozmarin.
Sursa foto: www.cepapam.ro
Aripioare de pui la tigaie,