Marti 13 – trei ceasuri rele

GD Star Rating
loading...

marti 13Fiecare dintre noi suntem inspaimantati intr-o zi de marti 13. Chiar daca nu suntem superstitiosi, cu totii ne gandim daca intr-o marti 13 sunt sau nu trei ceasuri rele si daca vom reusi sa trecem cu bine peste aceste clipe atat de comentate.

Ziua de 13 este una extrem de superstitioasa, insa atunci cand aceasta se alatura cu ziua de marti superstitiile sunt din ce in ce mai mari, intrucat fiecare dintre cele au conotatii negative destul de puternice.

Daca ne gandim la traditiile populare, numarul 13 pare a fi considerat a fi unul blestemat. Cu toate acestea, din punct de vedere crestinesc la Cina cea de Taina au stat la masa 13 persoane.

13 este un numar indelung comentat si regasit si in Tarot – acesta reprezinta Moartea XIII. Cu toate acestea, cartea nu prevesteste moarte sau crima, imaginea continuta de aceasta fiind destul de sumbra – este descrisa o imagine cu un schelet calare, cu un steag negru, calcand peste cadavre.

Nu putini sunt aceia care considera ziua de marti ca avand „trei ceasuri rele”. Din punct de vedere astral, ziua de marti este guvernata de trei ore planetare, spre deosebire de restul zilelor care sunt guvernate de doua ore planetare, orele planetare fiind sub calauzirea planetelor malefice Marte si Saturn.

Foto: www.iploiesti.ro

Marti 13 - trei ceasuri rele, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Lasa un comentariu...

*