Stufatul de miel

GD Star Rating
loading...

Stufatul de miel este o reteta specifica sarbatorilor de Paste. Usor de preparat, stufatul de miel este extrem de savuros, devenind deliciul intregilor sarbatori.

Ingrediente:

  • carne de miel
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • marar
  • patrunjel
  • boia de ardei dulce
  • bulion
  • sare/piper
  • o lingura de faina

Mod de preparare:

Se spala carnea bine si se portioneaza in bucati potrivite. Se pune la prajit in ulei. Dupa ce s-a rumenit binisor, se adauca doua cani de apa calda, lasandu-se la foc redus cu un capac deasupra.

Separat, se toaca ceapa si usturoiul, se calesc putin si se adauga in cratita peste carne. Spre final se adauga bulionul, boiaua, faina. Se sareaza si condimenteaza dupa gust. La sfarsit se adauga verdeata.

Pentru savoare este bine sa adaugati multa ceapa si usturoi verde.

Pofta buna!

Foto:http://media.realitatea.ro

Stufatul de miel, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Lasa un comentariu...

*